Trnavčan Mikovič neodíde do Górnika Zabrze

NETKY.SK • 12 Január 2016, 10:38 • 2 min
Trnavčan Mikovič neodíde do Górnika Zabrze

TRNAVA - Krídelník futbalového Spartaka Trnava Martin Mikovič neposilní poľského prvoligistu Górnik Zabrze. O interese účastníka Ekstraklasy o 25-ročného hráča informoval v pondelok Katowicki Sport.

slovakia

left justify in out

"Prostredníctvom Mikovičovho manažéra vieme o záujme z poľskej strany. Miki je však pre náš tím dôležitý hráč. Aj keď by sme chceli hráčovi splniť želanie posunúť sa v kariére ďalej, ponuku Górniku Zabrze nemôžeme akceptovať. Jeho odchod z Trnavy je v súčasnosti bezpredmetný a naďalej sa budeme spoliehať na jeho služby," uviedol pre oficiálnu stránku Trnavy generálny manažér Spartaka Viktor Blažek.


Górnik vraj ponúkol za Mikoviča odstupné vo výške 150-tisíc eur. Pred niekoľkými dňami zamieril opačným smerom niekdajší slovenský reprezentant Róbert Jež, ktorý sa po vypršaní kontraktu v Zabrze dohodol so Spartakom Trnava ako voľný hráč.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies