Tréner Levski Petev rezignoval deň po incidente s fanúšikmi

NETKY.SK • 9 Október 2013, 18:18 • 2 min
Tréner Levski Petev rezignoval deň po incidente s fanúšikmi

SOFIA - Futbalový tréner Ivajlo Petev odstúpil z pozície kouča Levski Sofia len deň po tom, ako ho fanúšikovia vyhnali z tlačovej konferencie, na ktorej ho klub predstavoval.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročný Bulhar nahradil vo funkcii Srba Slavišu Jokanoviča, ktorého vedenie klubu prepustilo pre neuspokojivé výsledky. Niekdajší tréner konkurenčného Ludogorca Razgrad bol už štvrtým šéfom lavičky úradujúceho bulharského vicemajstra v tomto kalendárnom roku.

"Nie si tu vítaný. Vstaň, vyzleč si tričko a odíď. Levski nebude viesť tréner ako ty," kričalo v utorok dvadsať - tridsať fanúšikov, ktorým sa nepozdávalo, že Petev vraj drukuje arcirivalovi - CSKA Sofia. Majiteľ klubu Todor Batkov sa pôvodne postavil za trénera a incident nazval hanbou.

Aktuálne šiesty tím najvyššej bulharskej súťaže povedie do zimnej prestávky bývalý asistent Levski 49-ročný Antoni Zdravkov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies