Trapattoniho na lavičke Írska dočasne nahradí Noel King

NETKY.SK • 24 September 2013, 10:00 • 2 min
Trapattoniho na lavičke Írska dočasne nahradí Noel King

DUBLIN - Dočasným trénerom írskej futbalovej reprezentácie sa stal kouč národnej 21-ky Noel King, ktorý na poste vymenil legendárneho Taliana Giovanniho Trapattoniho. V pondelok o tom informovala agentúra AP s odvolaním sa na zdroj Írskej futbalovej asociácie (FAI).

slovakia

left justify in out

Sedemdesiatštyriročný Talian zasadol na lavičku "zelených" v roku 2008, ale v septembri tohto roku rezignoval po kvalifikačných prehrách so Švédskom a Rakúskom, ktoré definitívne zahatali šancu Írom na postup na finálový turnaj MS 2014 do Brazílie.

Najväčším favoritom na jeho riadne nahradenie je bývalý tréner Celticu Glasgow a Sunderlandu Martin O'Neill. Päťdesiatšesťročný King viedol počas kariéry Derry City a Shamrock Rovers. Už 11. októbra bude sedieť na lavičke v kvalifikačnom zápase proti favoritovi z Nemecka v Kolíne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies