Tragická smrť mladej ženy: Chodkyňa vbehla pod rozbehnutú električku

NETKY.SK • 6 Máj 2016, 13:42 • 2 min
Tragická smrť mladej ženy: Chodkyňa vbehla pod rozbehnutú električku

BRATISLAVA - Policajti v Bratislave vyšetrujú okolnosti zrážky chodkyne a električky, ku ktorej došlo vo štvrtok (5.5.) krátko pred 20.45 h. TASR informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

slovakia

left justify in out

"Podľa doterajších informácií došlo na Saratovskej ulici k zrážke električky a 22-ročnej chodkyne, ktorá v čase príchodu električky prechádzala cez svetelne riadený priechod pre chodcov na červený signál STOJ. Chodkyňa prechádzaním v čase príchodu električky vytvorila prekážku v jazde, pričom vodič už zrážke nedokázal zabrániť," uviedol Szeiff.

 

Chodkyňa podľa neho utrpela ťažké zranenia, s ktorými bola prevezená na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc. Požitie alkoholu u vodiča električky nezistili. Polícia v tejto súvislosti upozorňuje chodcov, ako aj všetkých účastníkov cestnej premávky, že novelizácia zákona o cestnej premávke ukladá povinnosť chodcom umožniť plynulý prejazd električiek na semaformi neriadených priechodoch pre chodcov. Električka má na takýchto priechodoch pre chodcov prednosť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies