Tragédia v Poľsku: Otec zabudol svoju dcérku (†3) v aute, extrémne teplo neprežila!

NETKY.SK • 11 Jún 2014, 19:06 • 2 min
Tragédia v Poľsku: Otec zabudol svoju dcérku (†3) v aute, extrémne teplo neprežila!

RYBNIK – Iba trojročná Oliwia z poľského mesta Rybnik sa stala obeťou včerajších tropických horúčav. Zomrela po tom, čo ju jej vlastný otec zabudol v aute.

slovakia

left justify in out

Oliwín otec mal svoju dcéru najskôr odviezť do škôlky, to však zabudol spraviť a išiel priamo do práce.  Na svoju dcérku, ktorá sedela na zadnom sedadle auta úplne zabudol, a keď sa o 16 hodine vrátil ku svojmu autu, našiel ju mŕtvu.

 

Auto mal po celý čas zaparkované na slnku a dieťa nemalo žiadnu šancu prežiť. „Vo vozidle bolo okolo 70 stupňov Celzia. Smrteľná teplota pre dieťa je 41,5 stupňa,“ povedala pre poľské média hovorkyňa polície Aleksandra Nowarová.

 

Otec chcel malú Oliwiu ihneď odviezť do nemocnice. Po pár metroch však zastal a pokúsil sa svoju dcéru oživiť, žiaľ bezvýsledne.

 

Momentálne sa Oliwín otec nachádza v nemocnici. „Keď uvidel svoju dcéru mŕtvu v rozhorúčenom aute, psychicky sa zrútil a nebol schopný vypovedať,“ dodala hovorkyňa Nowarová.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies