Toto nevymyslíte: Muž v spodnej bielizni naháňal zlodejov, zastrelil ho sused!

NETKY.SK • 2 September 2013, 16:32 • 2 min
Toto nevymyslíte: Muž v spodnej bielizni naháňal zlodejov, zastrelil ho sused!

OKLAHOMA CITY – Niet nad dobré susedské vzťahy! Veľmi bizarný prípad sa stal v americkom meste Oklahoma City, kde výsledok celého incidentu je postrelený muž v spodnej bielizni.

slovakia

left justify in out

Celý prípad vyzerá nasledovne: Joshua Snow zbadal, ako zlodeji kradnú pred jeho domom auto a iba v spodnej bielizni sa rozbehol, aby ich zastavil. Na pomoc si však zobral zbraň, čo sa mu stalo takmer osudným, pretože Snowa uvidel sused Jimmy Null a vystrelil na neho.

Prípad rieši polícia a podľa televízie FOX nevedia ako celý incident prebiehal. „Nevieme čo sa na mieste činu vlastne udialo,“ povedal hovorca miestnej polície. Podľa Snowovho suseda Nulla bolo podozrivé, že muž v spodnej bielizni so zbraňou v ruke naháňa policajtov, a preto konal. Null strelil Snowa s brokovnicou.

Snow sa podľa lekárov uzdraví a je v stabilizovanom stave. Null zatiaľ nie je obvinený a s najväčšou pravdepodobnosťou ani nebude a zlodeji majú Snowove auto. To sa nedá vymyslieť!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies