Toto je nová Miss Slovensko 2020

NETKY.SK • 15 August 2020, 10:31 • 2 min
Toto je nová Miss Slovensko 2020

BRATISLAVA – Finálový večer sa po prvý raz konal bez prítomnosti divákov a hostí v sále. Jedinou podporou pre súťažiace krásky boli diváci pri televíznych obrazovkách sledujúci priamy prenos, produkčný tím a členovia poroty, ktorí boli v predchádzajúcich dňoch negatívne testovaní na COVID-19. Netky.sk sa zároveň tešia, že mohli byť súčasťou a sponzorom projektu.

slovakia

left justify in out

Leona Novoberdaliu z Bratislavy, 23-ročná absolventka politickej ekonómie na King's College London, ktorá v súčasnosti pracuje pre investičnú spoločnosť, sa v piatok večer stala Miss Slovensko 2020.

 

 

V 25. ročníku súťaže krásy sa prvou vicemiss stala Viktória Podmanická, 18-ročná študentka gymnázia J. G. Tajovského v Banskej Bystrici, ktorá si z finálového večera odniesla aj titul Eva Miss Sympatia 2020.

 

 

Druhou vicemiss je 20-ročná Zvolenčanka Kristína Víglaská, študentke medzinárodnej komunikácie v Haagu patrí aj titul Miss Gosh.

 

 

Finalistky získali aj ďalšie vedľajšie ocenenia. Titul Miss Príjemný hlas si odniesla Vanessa Šabíková, Miss Drive 2020 je Natália Vohláriková a Miss Top kondícia Alexandra Svrčková.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj),

 

Medzi účinkujúcimi v bratislavskej Inchebe, kde sa 25. ročník súťaže konal, boli Dara Rolins, raper Kali, speváčka Lina Mayer a tanečná skupina Pastels. Finálový večer súťaže krásy, ktorý si mohli pozrieť v priamom prenose diváci televízie Joj, uvádzala moderátorská dvojica Milan "Junior" Zimnýkoval a Marián Čekovský.

 

Víťazku súťaže Miss Slovensko 2020 spoznáme už dnes!

 

Výťažok sms hlasovania za titul Eva Miss Sympatia tento rok podporí neziskovú organizáciu Plamienok, ktorá je na Slovensku priekopníkom rozvoja detskej domácej paliatívnej/hospicovej starostlivosti a smútkového poradenstva pre deti a ich rodiny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies