VIDEO Tienistá stránka slávy: Čaj s kamarátom? Pre Cristiana Ronalda nemožné

NETKY.SK • 17 Marec 2016, 18:50 • 2 min
VIDEO Tienistá stránka slávy: Čaj s kamarátom? Pre Cristiana Ronalda nemožné

MADRID – Sláva dokáže byť príjemná aj užitočná, avšak život celebrít má aj tienisté stránky. Na jednej strane prináša bohatstvo, ale berie vám akékoľvek súkromie a anonymitu, ktoré bežný človek berie ako samozrejmosť.

slovakia

left justify in out

Určite chodíte von s priateľmi na pivo, čaj, kávu či obed a cítite sa dobre, nikto vás neobťažuje. Napríklad taký Cristiano Ronaldo si takýto luxus dopriať nemôže.

Útočník Realu Madrid ukázal, aké to je byť slávnym ako je on a ísť na čaj so svojím kamarátom na verejné miesto. Príjemné posedenie sa razom zmení na nočnú moru, keď vás neustále vyrušujú fanúšikovia, ktorí sa chcú odfotiť.

Ľudia sa síce pýtajú slušne a neprichádza k žiadnej masovej psychóze, ale môžeme len hádať, ako takéto neustále vyrušovanie súkromia testuje trpezlivosť človeka.

 

Cristiano Ronaldo však trpezlivo vychádza fanúšikom v ústrety a ochotne pózuje pre spoločné fotografie. Po chvíli však má toho dosť aj fenomenálny futbalista a odchádza z verejnej kaviarne preč.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies