Tento kocúr mal viac ako 7 životov, zázrakom prežil 30 rán z brokovnice

NETKY.SK • 22 Apríl 2016, 17:04 • 2 min
Tento kocúr mal viac ako 7 životov, zázrakom prežil 30 rán z brokovnice

ARDLEIGH – Povery hovoria o tom, že čierne mačky prinášajú nešťastie, no tento kocúr mal šťastia neuveriteľne veľa, keď prežil nemožné. Trojročné zviera dostalo zásah z brokovnice a v tele malo viac ako 30 nábojov.

slovakia

left justify in out

Kocúr sa doma neukázal celý týždeň a jeho majiteľ sa išiel od strachu zblázniť, píšu Sky News.

Po siedmych dňoch našiel svojho miláčika učupeného pod vlastným autom a celého od krvi. „Bolo to hrozne smutné, vidieť ho v takom stave,“ povedal majiteľ Doug Taw. Kocúra rýchlo priniesol k veterinárovi a ten mu po vyšetrení zvestoval, že má v tele desiatky strelných rán, pričom dva náboje tesne minuli miechu, čo mohlo byť pre kocúra osudným.

Zviera prežilo, no prišlo o jedno oko. „Boli sme šokovaní zistením, že ten kocúr prežil tak enormný počet rán, trafili ho dokonca aj do hlavy,“ vysvetlil inšpektor Adam Jones.

„Je naozaj neuveriteľné, ako kruto sa ľudia dokážu správať k zvieratám, dúfam, že vinníkov chytia a otrestajú,“ dodal Taw.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies