Sýrčan Kirdi tvrdí, že je blízko ku kúpe Liverpoolu

NETKY.SK • 6 August 2010, 06:49 • 2 min
Sýrčan Kirdi tvrdí, že je blízko ku kúpe Liverpoolu

Sýrčan Kirdi tvrdí, že je blízko ku kúpe Liverpoolu

slovakia

left justify in out

img

Kanadské konzorcium vedené sýrskym obchodníkom Yahyaom Kirdim vyhlásilo, že je tesne pred kúpou anglického futbalového klubu FC Liverpool.
      Kirdi, ktorý vedie skupiny blízkovýchodných a kanadských investorov, to oznámil len niekoľko hodín pred tým, ako čínsky investor Kenny Huang rovnako prejavil záujem o 18-násobného anglického šampióna. Číňan však zatiaľ oficiálnu ponuku nepredložil, kým podľa Kirdiho rokovania o kúpe značne pokročili. "Prišlo k dohode o podstatných veciach, vrátane kúpnej ceny, preplatenia existujúcich dlhov Royal Bank Scotland a Wells Fargo a o financovaní nového štadióna v liverpoolskom Stanley Parku," uviedol Kirdi v stanovisku.
      FC Liverpool, ktorý momentálne vlastnia Američania Tom Hicks a George Gillett Jr. predávajú klub už od apríla. Dôvodom sú dlhy, ktoré majú mať výšku až 237 miliónov libier. Podľa Martina Broughtona z banky Barclays Capital, ktorý na predaj dohliada, by bolo najlepším riešením skompletizovať predaj do 31. augusta, kedy sa končí aj prestupové obdobie.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies