Štvrtá Doba ľadová bude mať premiéru 20. júna v Barcelone

NETKY.SK • 5 Jún 2012, 04:53 • 2 min
Štvrtá Doba ľadová bude mať premiéru 20. júna v Barcelone

Štvrtá Doba ľadová bude mať premiéru 20. júna v Barcelone - Kultúra Štvrtý filmový príbeh z animovanej série Doba ľadová s podtitulom Zem v pohybe bude mať svetovú premiéru 20.

slovakia

left justify in out

img

Štvrtý filmový príbeh z animovanej série Doba ľadová s podtitulom Zem v pohybe bude mať svetovú premiéru 20. júna na konferencii CineEurope v Barcelone. Dobrodružnú rodinnú komédiu režisérskej dvojice Steve Martino a Mike Thurmeier premietnu na záver konferencie, ktorá sa bude konať od 18. do 20. júna v metropole Katalánska. Slovenské kiná začnú tento animovaný film premietať len o niečo neskôr - vo štvrtok 28. júna. Diváci v Severnej Amerike si na snímku budú musieť trochu počkať, do tamojších kín sa dostane 13. júla.

Doba ľadová: Zem v pohybe sa bude snažiť nadviazať na úspechy predchádzajúcich troch časti série. Prvá časť z roku 2002 zaznamenala celosvetové tržby viac ako 383 miliónov dolárov. Pokračovanie s názvom Doba ľadová 2 (2006) si na svoje konto pripísalo vyše 655 miliónov dolárov a trojka, ktorá mala premiéru v roku 2009, zaznamenala tržby 886 miliónov dolárov. Ak by mali tržby opäť stúpajúcu tendenciu, najnovšia Doba ľadová by mohla po prvý raz prekonať hranicu jednej miliardy.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies