Štěpán Novotný pokračuje na Slovensku, dohodol sa s Nitrou

NETKY.SK • 22 December 2014, 17:25 • 2 min
Štěpán Novotný pokračuje na Slovensku, dohodol sa s Nitrou

NITRA - Hokejový stredný útočník Štěpán Novotný, ktorý pred týždňom na vlastnú žiadosť predčasne ukončil svoje pôsobenie v tíme MsHK DOXXbet Žilina, pokračuje v slovenskej extralige.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný Čech sa dohodol na zmluve s HK Nitra. "V minulej sezóne sme vo finálovej sérii s Košicami doplatili aj na početnú maródku a úzky káder. Pracujeme tak na tom, aby sme smerom k play-off mali jednak širší káder, ale tiež zvýšenú konkurencieschopnosť v tíme. Štepán prichádza ako posila do útoku, je schopný hrať na krídle i v strede. Dobre korčuľuje, vie dať gól a verím, že nám svojou hernou kvalitou pomôže vo zvyšku základnej časti a následne aj v náročných zápasoch play-off," povedal pre hokejportal.net šéf nitrianskeho klubu Ján Plandora.

 

Novotný bol s desiatimi gólmi najlepším strelcom Žiliny v tejto sezóne, na Slovensku už hral aj za HC Košice a v Kontinentálnej hokejovej lige za Lev Poprad. Okrem Novotného bude v kádri Nitry po ukončení pôsobenia v projekte reprezentačnej dvadsiatky aj Lukáš Tábi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies