VIDEO Spoločensky unavený klubový maskot Austrie Viedeň

NETKY.SK • 6 Máj 2015, 13:15 • 2 min
VIDEO Spoločensky unavený klubový maskot Austrie Viedeň

VIEDEŇ – Rakúsky futbalový klub Austria Viedeň je hrdým majiteľom pravdepodobne najzábavnejšieho maskota na svete. Pozrite sa aké kúsky dokáže ich "Super Leo".

slovakia

left justify in out

Viedenský klub vyhral rakúsku Bundesliga naposledy v roku 2013, avšak prebiehajúcu sezónu dohrávajú už iba z povinnosti, nakoľko sú na šiestej pozícii a pohárová Európa je už nedostihnuteľná. Táto maličkosť však nemôže zastaviť oslavy klubového maskota Super Lea.

Ak ste si mysleli, že klubový maskot je ozajstný lev, tak vás musíme sklamať..V kostýme leva sa skrýva 42-ročný muž, ktorý podľa rakúskeho denníka Heute oslavoval v deň zápasu svoje narodeniny.

Super Leo bol po zápase Austrie proti Neustadtu (2-1) poriadne spoločensky unavený a po niekoľkých pádoch uznal svoju porážku. S gravitáciou mu pomohla záchranná služba.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies