Speváčka Kehlani musela pre neočakávanú operáciu predčasne ukončiť európske turné

NETKY.SK • 15 Marec 2017, 14:47 • 2 min
Speváčka Kehlani musela pre neočakávanú operáciu predčasne ukončiť európske turné

BRATISLAVA - Americká r'n'b speváčka Kehlani musela zrušiť zvyšných desať koncertov európskeho turné k debutovému albumu SweetSexySavage (2017), medzi ktorými bolo aj vystúpenie vo Viedni.

slovakia

left justify in out

Tam sa mala 21-ročná interpretka predstaviť v piatok 17. marca v klube Grelle Forelle. Dôvodom predčasného ukončenia turné je brušná hernia, pre ktorú musí speváčka absolvovať neočakávanú operáciu. Okrem Viedne preto zrušila aj koncerty vo Varšave, Mníchove, Zürichu, Paríži, Bruseli, Amsterdame, Frankfurte, Kolíne a Hamburgu. To, či zdravotné problémy ovplyvnia aj americkú časť turné, ktorá má odštartovať 1. apríla vo Philadelphii, zatiaľ nie je známe.

Kehlani, celým menom Kehlani Ashley Parrish, pochádza z kalifornského Oaklandu a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2009, keď začala pôsobiť v skupine Poplyfe. Tá v roku 2011 skončila na štvrtom mieste v súťaži America's Got Talent. Ako sólová interpretka debutovala o tri roky neskôr mixtapeom Cloud 19.

 

Vlani vydala ďalší mixtape You Should Be Here, za ktorý získala nomináciu na cenu Grammy v kategórii Najlepší urban contemporary album. Následne začala pracovať na spomínanej štúdiovke SweetSexySavage, ktorú uviedla na trh 27. januára.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies