Slovenskou víťazkou Elite Model Look je 14-ročná Silvia Jagošová

NETKY.SK • 14 September 2012, 07:21 • 2 min
Slovenskou víťazkou Elite Model Look je 14-ročná Silvia Jagošová

Slovenskou víťazkou Elite Model Look je 14-ročná Silvia Jagošová - Kultúra Slovenskou víťazkou 21. ročníka česko-slovenského finále Elite Model Look, ktoré sa uskutočnilo v stredu v Španielskej sále Pražského hradu, sa stala 14-ročná Silvia Jagošová.

slovakia

left justify in out

img

Slovenskou víťazkou 21. ročníka česko-slovenského finále Elite Model Look, ktoré sa uskutočnilo v stredu v Španielskej sále Pražského hradu, sa stala 14-ročná Silvia Jagošová. Spolu so 16-ročnou Adélou Martínkovou z Českej republiky budú reprezentovať svoje krajiny na svetovom finále, ktoré sa uskutoční v Šanghaji. Zúčastnia sa na ňom víťazky z viac ako 60 krajín.
   Organizátori vybrali finálovú šestnástku, v ktorej bolo osem Sloveniek a osem Češiek, spomedzi vyše 7500 uchádzačiek. Slávnostný večer doplnila módna prehliadka, na ktorej predviedli kolekciu belgického módneho návrhára Jeana-Paula Knotta, modely Simple Concept i šaty z dielne svetoznámej Vivienne Westwood. Prehliadku doplnili i finalistky súťaže z minulých rokov a na móle sa objavili i svetoznáme modelky Petra Němcová či Taťána Kuchařová. Večerom sprevádzal Leoš Mareš. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies