Slovenka našla spôsob, ako získať veľké peniaze: Jej metóda vám vyrazí dych!

NETKY.SK • 17 Október 2017, 13:00 • 2 min
Slovenka našla spôsob, ako získať veľké peniaze: Jej metóda vám vyrazí dych!

Vynaliezavá Slovenka zverejnila svoju metódu na zlepšenie finančnej situácie.

slovakia

left justify in out

Naše Slovensko je síce krásna a bezpečná krajina s príjemnou klímou, no v posledných rokoch zaznamenávame čoraz väčší odliv obyvateľov do zahraničia. Dôvodom sú slabé zárobky v kontraste s relatívne vysokými životnými nákladmi. Zrejme je teda medzi nami veľmi málo tých, ktorí sa nikdy nezamysleli nad tým, ako svoju finančnú situáciu zlepšiť. Niekto si popri zamestnaní zarobí brigádou, iný skúša šťastie v lotériách. Podľa istej „obchodníčky“ však existuje oveľa jednoduchší spôsob.

 

Používateľka sociálnej siete vystupujúca pod pseudonymom zverejnila inzerát, v ktorom ponúka na predaj svoj „zázračný“ olejček. Uvádza, že práve on je najlepšou voľbou pre ľudí, ktorí napriek pracovnej vyťaženosti nemajú dostatok prostriedkov. Stačí, ak si ním natriete peňaženku, prípadne si ho vmasírujete do dlaní. Ak si pri tom zapálite zelenú sviečku a začnete s vizualizáciou množstva peňazí, celý efekt sa ešte umocní.

 

Obchodníčka pridáva aj popis toho, čo olej vlastne obsahuje. Ide vraj o čisto prírodný produkt so zmesou bylín, ktorý je okrem iného obohatený o jej osobnú energiu. Tá údajne už veľakrát pomohla pri získavaní peňazí.

 

Olejček sa predáva vo fľaštičkách po 10 mililitrov a stojí 4 eurá.

 

Nuž, je na každom z nás, pre akú formu zarábania peňazí sa rozhodne.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies