Slovan sleduje pohyb voľných hráčov, aj Radivojeviča

NETKY.SK • 18 Október 2013, 18:05 • 2 min
Slovan sleduje pohyb voľných hráčov, aj Radivojeviča

BRATISLAVA - V Slovane Bratislava pozorne sledujú situáciu okolo hokejového reprezentanta Branka Radivojeviča, ktorý by mal v krátkom čase ukončiť svoje pôsobenie v Neftechimiku Nižnekamsk. Profil jediného slovenského zástupcu v KHL informuje, že v Slovane pozorne sledujú pohyb aktuálne voľných hráčov.

slovakia

left justify in out

"V každom jednotlivom prípade sú však dôležité najmä exaktné okolnosti ukončenia kontraktu (buy-out, 50% vyplatenie, iná alternatíva). V prípade progresu ohľadom akejkoľvek novej posily prinesieme informácie na klubovom webe a sociálnych sieťach. Priebežne sa vyjadrovať k rokovaniam by nebolo taktické a mohlo by ohroziť pozitívny výsledok," objavilo sa na facebooku HC Slovan Bratislava.

Ruský hokejový portál championat.com informoval, že Nižnekamsk v krátkom čase opustia útočníci Branko Radivojevič a Sergej Demagin. Ani jeden z týchto hráčov sa už nemal objaviť na rozkorčuľovaní pred piatkovým zápasom KHL Nižnekamsk - Lokomotiv Jaroslavľ. Slovenský hokejista v štrnástich tohtosezónnych dueloch KHL nazbieral 3 kanadské body za 2 góly a 1 asistenciu. Neftechimik prehral ostatných päť duelov a strelil v nich len tri góly.

Tridsaťdvaročný Radivojevič prišiel do Nižnekamsku v medzisezónnom období zo Spartaka Moskva, predtým hral aj za Atlant Mytišči. V NHL má na svojom konte 430 duelov za Minnesotu, Philadelphiu a Phoenix.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies