Slováci trénovali v Luxemburgu bez Škrtela a Pečalku

NETKY.SK • 8 Február 2011, 08:20 • 2 min
Slováci trénovali v Luxemburgu bez Škrtela a Pečalku

Slováci trénovali v Luxemburgu bez Škrtela a Pečalku

slovakia

left justify in out

img

Na pondelkovom večernom tréningu slovenských futbalistov v Luxembourgu chýbal ešte Mário Pečalka a pre zdravotné problémy netrénoval Martin Škrtel. Zverenci trénera Vladimíra Weissa otestujú štadión Josy Barthela, na ktorom sa uskutoční stredajší prípravný duel s Luxemburskom, až v utorok.
      Univerzálny futbalista Pečalka mešká, pretože v pondelok podpísal kontrakt s Hapoelom Tel Aviv, pričom v izraelským klube už absolvoval aj zdravotné testy. "V pondelok trénovali všetci chlapci s výnimkou Škrtela, ktorý mal drobné zdravotné problémy, ale do zápasu by mal byť fit. Z nominovaných hráčov už chýba len Pečalka, ktorý by sa mal k mužstvu pripojiť ešte dnes večer," uviedol pre TASR vedúci mužstva Róbert Tomaschek.
      Duel v Luxembursku je pre Slovákov generálkou na zápas B-skupiny kvalifikácie EURO 2012 proti Andorre (26. marca). Slováci naposledy hrali s Bosnou a Hercegovinou v novembri minulého roka prípravu, na Pasienkoch prehrali 2:3. Hlavným arbitrom stredajšieho stretnutia v Luxemburgu bude Francúz Olivier Thual.  

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies