Sexi Brazílčanka draží svoje panenstvo, po druhýkrát!

NETKY.SK • 21 November 2013, 13:00 • 2 min
Sexi Brazílčanka draží svoje panenstvo, po druhýkrát!

RIO DE JANEIRO – Sexi študentka Catarina Migliorini, ktorá sa minulý rok pokúšala vydražiť svoje panenstvo, sa ho chystá opäť dražiť.

slovakia

left justify in out

Nemenovaný japonský milionár ponúkol Catarine 780-tisíc dolárov (v prepočte 576-tisíc eur) za noc s ňou. „Transakcia“ nebola nikdy uskutočnená, a tak sa sexi Catarine pokúša vydražiť svoje panenstvo po druhý raz cez svoju webstránku VirginsWanted2.com.

„Po tom, čo som sa objavila v toľkých médiách po celom svete, som sa rozhodla, že svoje panenstvo naozaj vydražím,“ povedala Catarine denníku The Huffington Post. Aukcia končí 12. decembra a začína sa na sume 100-tisíc dolárov (v prepočte asi 74-tisíc eur). Brazílčanka si svojej panenstvo veľmi cení a prezradila, že by ho chcela predať za 1,5 milióna dolárov (v prepočte 1,1 milióna eur).

Predchádzajúca aukcia Catarininho panenstva bola súčasťou dokumentu austrálskeho režiséra Justina Siselyho, ktorý sa volal „Virgins Wanted“ (Hľadajú sa panny).

Sexi Brazílčanka sa po tomto dokumente stala doma celebritou a dokonca sa dostala aj na obálku pánskeho časopisu Playboy.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies