Šéf HC Košice by privítal Slovan v domácej extralige

NETKY.SK • 18 Február 2015, 08:18 • 2 min
Šéf HC Košice by privítal Slovan v domácej extralige

KOŠICE - Prezident HC Košice Juraj Mondík odmietol všetky špekulácie o prípadnom odchode úradujúceho hokejového majstra zo slovenskej Tipsport extraligy do českej najvyššej súťaže a v domácej lige by privítal aj bratislavský Slovan.

slovakia

left justify in out

Šumy o snahe Košíc ožili po tom, čo sa objavili správy o odchode Slovana Bratislava z Kontinentálnej hokejovej ligy a jeho úsilí dostať sa do inej zahraničnej súťaže. Slovan a Košice sa snažili o presun do českej extraligy už pred štyrmi rokmi, vtedy ich neprijali tamojšie kluby.

 

"HC Košice nerokuje s českou stranou o vstupe do českej extraligy. Áno, v minulosti došlo k neformálnym stretnutiam a udiali sa rozhovory s českými predstaviteľmi a funkcionármi, ale v súčasnosti neprebiehajú. Všetky otázky a úvahy, o ktorých sa teraz vedú diskusie medzi fanúšikmi a v médiách, sa nesú vyslovene v hypotetickej rovine," povedal pre denník Šport prezident HC Košice Juraj Mondík. Prvý muž košického hokeja by skôr privítal návrat Slovana do Tipsport extraligy: "Určite by to bolo prínosom pre všetky kluby a oživením celej súťaže. Zdravá rivalita medzi Košicami a Slovanom stále pretrváva." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies