Schmiedlová toho má dosť, odhlásila sa z Norimbergu

NETKY.SK • 19 Máj 2014, 14:18 • 2 min
Schmiedlová toho má dosť, odhlásila sa z Norimbergu

NORIMBERG - Slovenská tenistka Karolína Schmiedlová po prehre s Britkou Heather Watsonovou 6:7 (5), 0:6 v nedeľňajšom finále dvojhry na "100-tisícke" ITF na antuke v Prahe síce zamierila na turnaj WTA do nemeckého Norimbergu, ale napokon tam nebude hrať.

slovakia

left justify in out

"Pôjdem sa tam len odhlásiť. Mám toho dosť, budem sa koncentrovať na Roland Garros. V prvom sete finále som mala šance, ale nevyužila som ich a to rozhodlo. Potom mi už naozaj došli sily. Navyše, mám trochu zranenú ruku. Celkovo som však veľmi spokojná, s postupom do finále som nerátala," povedala pre web spartapragueopen.sk 19-ročná Košičanka Schmiedlová, ktorá v týždni pred vystúpením v českej metropole triumfovala na Empire Slovak Open v Trnave a aktuálne ťahala sériu už 9 zápasových úspechov. 

 

Zverenkyňa Milana Martinca v rámci programu NTC "Kajka" Schmiedlová sa v pondelok ocitla na 57. priečke vo svetovom rebríčku, čím si o osem miest zlepšila osobný rekord. V Norimbergu ju proti austrálskej kvalifikantke s ruským pôvodom Anastasii Rodionovovej zastúpi česká lucky loserka Tereza Martincová. Hlavná singlová súťaž grandslamového turnaja pri Seine sa začne v nedeľu 25. mája. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies