SaS: Bez učiteľov vzdelávanie na Slovensku nezlepšíme

NETKY.SK • 19 November 2015, 14:59 • 2 min
SaS: Bez učiteľov vzdelávanie na Slovensku nezlepšíme

BRATISLAVA - Bez učiteľov vzdelávanie na Slovensku nezlepšíme. Strana Sloboda a Solidarita (SaS) plne podporuje učiteľov a pracovníkov v školstve v snahe o zlepšenie ich finančného ohodnotenia a spoločenského postavenia. TASR informovala hovorkyňa strany Katarína Svrčeková.

slovakia

left justify in out

„Ak chceme obstáť v konkurencii s ostatnými vyspelými krajinami sveta a ak chceme, aby z našich detí vyrástli samostatní, vyrovnaní, šťastní a úspešní ľudia, musíme učiteľom vrátiť ich vážený status a spolu s nimi zo škôl urobiť miesta, kam sa deti a študenti tešia,“ povedal pri príležitosti dnešného Dňa zdravia - Učiteľskej kvapky krvi poslanec NR SR za SaS Martin Poliačik.

 

SaS vo svojom programe presadzuje odbremenenie učiteľov od zbytočnej byrokracie, väčšiu podporu pri príprave materiálov a voľbe metód učenia, viac slobody pri napĺňaní vyučovania konkrétnym obsahom a presadenie kvality ako dôležitého kritéria pri odmeňovaní.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies