Sarah Palinová sa koncom leta rozhodne, či vo voľbách zabojuje o Biely dom

NETKY.SK • 14 Júl 2011, 11:45 • 2 min
Sarah Palinová sa koncom leta rozhodne, či vo voľbách zabojuje o Biely dom

Sarah Palinová sa koncom leta rozhodne, či vo voľbách zabojuje o Biely dom

slovakia

left justify in out

img

Sarah Palinová, niekdajšia kandidátka Republikánskej strany na viceprezidentku USA, dnes vyhlásila, že/sarahzámer zúčastniť sa prezidentských volieb v roku 2012 oznámi koncom augusta alebo začiatkom septembra.
      Palinová pre televíznu stanicu Fox News uviedla, že je presvedčená o svojich schopnostiach poraziť vo volebnom súboji súčasného prezidenta Baracka Obamu.
      Palinová povedala, že by rada podporila kandidáta s "dobrými skúsenosťami z vlády", ktorý by mal "srdce oddaného služobníka" a nebol by tak "stranícky zviazaný, aby nemohol robiť to, čo je správne". Ako podotkla Palinová, v súčasnosti v tábore republikánov takého kandidáta nevidí.
      Kandidátka na viceprezidentku z minulých volieb uviedla, že zvažuje kandidatúru. Zdôraznila, že má čo ponúknuť, a to najmä "zdravý rozum, konzervatívny prístup k daniam, skúsenosti s presadzovaním politiky posilňovania súkromného sektora a schopnosť presadzovať myšlienky, ktoré môžu priniesť blaho pre krajinu".
Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies