Sara Ramirez odchádza zo seriálu Klinika Grace

NETKY.SK • 20 Máj 2016, 10:58 • 2 min
Sara Ramirez odchádza zo seriálu Klinika Grace

LOS ANGELES - Mexická herečka a speváčka Sara Ramirez odchádza zo seriálu Klinika Grace (2005), v ktorom stvárňuje lekárku Callie Torres.

slovakia

left justify in out

Rodáčka z Mazatlánu, ktorá sa stala súčasťou projektu v roku 2006, o svojom odchode informovala prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "Som veľmi vďačná, že som mohla stráviť ostatných desať rokov s mojou rodinou v Klinike Grace a ABC, ale beriem si trochu vítaného voľna,“ napísala 40-ročná Ramirez.

 

K jej koncu v seriáli sa na Twitteri vyjadrila aj Shonda Rhimes, ktorá je okrem Kliniky Grace aj autorkou seriálov Private Practice (2007 - 2013) či Škandál (2012). "Sarin výkon ma každý týždeň, tak ako aj milióny divákov, inšpiroval,“ uviedla a dodala, že jej praje všetko dobré počas zaslúženého voľna. O Mexičankinom odchode sa špekulovalo už minulý mesiac, keď v jednom tweete naznačila, že pre lekárku Callie Torres môže byť aktuálna trinásta sezóna posledná.

 

Seriál Klinika Grace sa odohráva v nemocnici Seattle Grace Mercy West, kde pôsobí jeho hlavná hrdinka a rozprávačka Meredith Grey v podaní Ellen Pompeo. Hlavnými hereckými hviezdami sú okrem Pompeo aj Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Kevin McKidd, Jessica Capshaw, Sarah Drew či Jesse Williams. Seriál už opustili Patrick Dempsey, Eric Dane, Chyler Leigh, Kim Raver, Tessa Ferrer, Gaius Charles či Katherine Heigl.

 

Sara Elena Ramirez sa preslávila účinkovaním v spomínanej Klinike Grace. Okrem toho si zahrala v snímkach ako napríklad Láska cez internet (1998), Star Patrol (2000), Baseball Wives (2002), Spider-Man (2002) či Chicago (2002). V roku 2011 vydala eponymné debutové EP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies