Ross County má stále záujem o Slováka Kissa

NETKY.SK • 2 Január 2014, 11:57 • 2 min
Ross County má stále záujem o Slováka Kissa

DINGWALL - Prvoligový škótsky futbalový klub FC Ross County sa stále zaujíma o služby slovenského defenzívneho stredopoliara Filipa Kissa z tímu najvyššej anglickej súťaže Cardiff City. Informáciu priniesla internetová stránka teamtalk.com.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný dunajskostredský rodák bol na skúške na severe Škótska začiatkom decembra a na trénera Dereka Adamsa urobil dobrý dojem. Veci sa však skomplikovali po tom, ako v Cardiffe nedávno prepustili kouča Malkyho Mackayho. "Stále sa po ňom pozeráme, ale je tu problém, pretože Cardiff prišiel o trénera," povedal Adams pre Daily Record. Ak by sa transfer podarilo dotiahnuť do konca, malo by ísť o hosťovanie. 

Bývalý slovenský mládežnícky reprezentant Kiss pôsobí vo waleskom klube od sezóny 2011/2012, za "Bluebirds" stihol odohrať vo všetkých súťažiach 36 stretnutí s bilanciou jeden gól. Po postupe Cardiffu medzi elitu na Britských ostrovoch neodohral defenzívny štít zatiaľ ani minútu. Ross County je v súčasnosti na predposlednom 11. mieste škótskej Premiership so 14 bodmi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies