Rodinná hádka ako zo stredoveku: Otec dobodal dcéru 1,5 metrovým mečom!

NETKY.SK • 13 August 2013, 13:48 • 2 min
Rodinná hádka ako zo stredoveku: Otec dobodal dcéru 1,5 metrovým mečom!

ORLANDO – V temnom stredoveku sa trestalo rôznymi spôsobmi, napríklad aj mečom. No v 21. storočí sú tieto spôsoby veľmi nezvyčajné. V americkom štáte Florida sa vŠak rodinná hádka zvrhla natoľko, že otec tasil proti dcére meč!

slovakia

left justify in out

Juan Javier Lovine (44) bol zatknutý po tom, čo dobodal svoju dospelú dcéru 1,5 metra dlhým mečom. Tragickému incidentu predchádzala hádka, počas ktorej Lovine pritlačil svoju dcéru k stene a tá mu v sebaobrane dala facku. „Lovine potom pichol svoju dcéru 1,5 metrovým mečom do pravého predlaktia a do hrude,“ prezradil miestna policajtka Denise Robertsová.

Podľa Lovineovej matky Isabel Regovej má jej syn doma „zbierku historických mečov a svoju dcéru chcel iba šťuchnúť do hrude,“  obhajovala svojho syna Regová. „Polícajti napísali do hlásenia, že sa ju pokúsil zabiť. To nie je pravda. Svoju dcéru miluje. Akurát spolu nevychádzajú najlepšie,“ dodala.

Polícia zatkla Lovinea za pokus o vraždu, použitie smrtiacej zbrane a domáce násilie. Zatkli aj jeho matku, ktorá napadla políciu pri jeho zatýkaní. Lovineova dcéra leží v nemocnici v stabilizovanom stave.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies