Réway naštval trénera Sparty, stále ho niečo bolí

NETKY.SK • 23 September 2015, 10:11 • 2 min
Réway naštval trénera Sparty, stále ho niečo bolí

PRAHA - Svojrázny slovenský hokejista Martin Réway sa dvoma asistenciami podpísal pod utorňajšie víťazstvo pražskej Sparty nad švajčiarskym Zürichom 3:2 v prvom zápase šestnásťfinále Ligy majstrov, ale z duelu musel odstúpiť pre črevné ťažkosti.

slovakia

left justify in out

"Stále ho niečo bolí, neustále niečo má a je to s ním náročné. Raz zahrá parádne a potom ho nie je vidieť," bordovel od jedu tréner českého tímu Josef Jandač. "Hokejista to síce je, ale pokiaľ bude chcieť hrať nejaký veľký hokej, tak ste videli ten rozdiel medzi ním a Austonom Matthewsom v súperovom kádri," vyzdvihol kouč kvality 18-ročnej americkej hviezdy v drese zürišských "levov". O dva roky starší útočník Réway, účastník seniorských MS v bieloruskom Minsku 2014, odštartoval českú extraligu 2015/2016 štyrmi asistenciami v úvodných štyroch stretnutiach Sparty. Informácie zverejnil web hokej.cz.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies