Rajičová s krvavou dlaňou ovládla súťaž v Třinci

NETKY.SK • 21 December 2015, 09:50 • 2 min
Rajičová s krvavou dlaňou ovládla súťaž v Třinci

TŘINEC - Suverénne víťazstvo Nicole Rajičovej na krasokorčuliarskych majstrovstvách štyroch krajín (Česko, Maďarsko, Poľsko, Slovensko) v českom Třinci so sebou prinieslo aj krvavú obetu mladej Slovenky.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročná newyorská rodáčka si po sobotňajšom krátkom programe, v ktorom si zlepšila osobné maximum z 57,15 na 58,39 bodu, porezala dlaň ľavej ruky. "V jednej záklonke sa mi šmykli prsty a trochu som sa porezala. Ale nič to nie je," ozrejmila Rajičová, spokojná so svojím výkonom. "Urobila som jednu malú chybu pri lutze, ale inak som s krátkym programom spokojná. Vrátila som sa k starému programu, ktorý mi viac sedí svojím tempom a energiou, cítim sa v oveľa väčšej pohode," dodala.


Nicole Rajičová si zlepšila svoj rekord aj vo voľnej jazde zo 116,99 na 118,66 bodu. "Aj keď ešte stále nie som vo vrcholnej forme, lebo všetko ladíme až k majstrovstvám Európy v Bratislave, je vidieť, že výkon ide nahor, z čoho mám veľkú radosť. Predviedla som skoro čistú jazdu, čo mi pridalo na sebavedomí," povedala Rajičová po nedeľňajšej voľnej jazde, v ktorej previedla šesť trojitých skokov. „Nebola som si stopercentne istá, že všetko zvládnem, ale trénovala som tvrdo každý deň a som rada, že to vyšlo,“ doplnila mladá Slovenky, ktorá už v pondelok odlieta do USA, kde strávi Vianoce a do Bratislavy pricestuje až koncom januára priamo na kontinentálny šampionát.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies