Posilnení alkoholom si sadli za volant

NETKY.SK • 8 Október 2013, 10:18 • 2 min
Posilnení alkoholom si sadli za volant

BRATISLAVA/KOŠICE - Viac ako 2,70 promile nafúkal vodič Favoritu, ktorého policajti zastavili na Rožňavskej ulici v Moldave nad Bodvou v okrese Košice-okolie.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatpäťročného miestneho muža obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za čo mu hrozí až ročný trest. Posilnený alkoholom si sadol za volant aj 60-ročný Rožňavčan, ktorého hliadka kontrolovala na Páterovej ulici v Rožňave. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, vodičovi Daewoo Nubria zistili 1,06 promile. Ani v tomto prípade šoféra obvinenie neminulo.

Z marenia výkonu úradného rozhodnutia zase obvinili 42-ročného Sabinovčana. Vodiča nákladného auta zastavili neďaleko obce Seňa v okrese Košice-okolie. Muž sedel za volantom aj napriek tomu, že až do augusta 2015 má zakázané jazdiť. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies