Poradca Balotelli inštruoval Cristanteho pred domácim debutom

NETKY.SK • 7 Január 2014, 16:33 • 2 min
Poradca Balotelli inštruoval Cristanteho pred domácim debutom

MILÁNO- Taliansky futbalový stredopoliar Bryan Cristante v službách AC Miláno prekonal nervozitu z pondelkovej domácej premiéry za "rossoneri" aj zásluhou rady od svojho spoluhráča Maria Balotelliho. Kanonier známy rozličnými výstrelkami odporučil 18-ročnému záložníkovi (nar. 3. marca 1995), aby si na San Sire zachoval počas duelu pokoj. Cristanemu vyšiel debut pred vlastnými fanúšikmi na jednotku, v 67. min zvýšil na 3:0 pre AC a uzavrel gólový účet stretnutia.

slovakia

left justify in out

"Bolo to o emóciách, hral som prvý domáci zápas. Balotelli mi však pred duelom poradil, aby som bol pokojný," uviedol Cristante pre oficiálny web Milánčanov. "Som veľmi spokojný so svojou premiérou. Musím na sebe pracovať, aby som podával čo najlepšie výkony. Verím, že dostanem viac príležitostí," dodal stredopoliar, ktorý pôsobí v AC od 14 rokov.

Cristante si svoj prvý štart za A-tím milánskeho klubu pripísal na konto už 6. decembra 2011 v súboji Ligy majstrov na pôde Viktorie Plzeň (v deň zápasu mal 16 rokov a 278 dní), doteraz však neodohral za "áčko" ani jeden duel na domácom ihrisku. Vlani podpísal s "rossoneri" kontrakt do júna 2018.

AC Miláno figuruje na 11. priečke tabuľkového poradia Serie A so ziskom 22 bodov, lídrom je turínsky Juventus so 49 bodmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies