Zdena Studenková v kuchárke rozpráva aj o bratislavských pondelkoch

NETKY.SK • 10 December 2022, 13:00 • 2 min
Zdena Studenková v kuchárke rozpráva aj o bratislavských pondelkoch

BRATISLAVA - Aj varenie je umenie je názov novej kuchárskej knihy slovenskej herečky Zdeny Studenkovej. Knižnú novinku uviedla do života jej kolegyňa, herečka Dominika Kavaschová. TASR o tom informovala PR manažérka vydavateľstva Ikar Lucia Čarná.

slovakia

left justify in out

Titul Aj varenie je umenie je v poradí treťou knihou Studenkovej. "Rozdelená je do dvoch častí. V prvej sú rôzne herecké príbehy o tom, ako sa začínala moja herecká kariéra, ako som sa dostala k točeniu, čo boli bratislavské pondelky, čo všetko mám za sebou, moje zahraničné cesty," približuje herečka knižnú novinku, v ktorej spomína nielen na slávne televízne pondelky, ale aj divadelné hry a známe filmy, hercov a režisérov. Čitatelia sa dozvedia aj to, čo je "rozzáberovačka" obrazu a čo je v divadle veža.

 

img

 

Studenková nevynechala zábavné príhody pri nakrúcaní, napríklad zážitky s Michalom Dočolomanským či Vladom Müllerom, ani spomienky na kultový film zosnulej režisérky a scenáristky Viery Poledňákovej S tebou mně baví svět. V druhej časti knihy autorka ponúka milované a rokmi overené recepty z rodinného dedičstva, ale aj mnoho nových, pomerne nenáročných receptov. Tie sú pretkávané hereckými historkami, v ktorých sa spomínajú mená ako Eva Krížiková, Kamila Magálová, Marína Kráľovičová, Zuzana Kocúriková či Janko Kroner. V závere knihy Studenková pridáva aj osobné návody, ako si uchovať skvelú figúru, tipy na starostlivosť o pleť či vlasy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies