Polícia zastrelila ozbrojeného muža, snažil sa vniknúť do kancelárie FBI

NETKY.SK • 12 August 2022, 06:14 • 2 min
Polícia zastrelila ozbrojeného muža, snažil sa vniknúť do kancelárie FBI

CINCINNATI – Americká polícia zastrelila ozbrojeného muža na úteku, ktorý sa vo štvrtok snažil preniknúť do kancelárie amerického Federálneho úradu pre vyšetrovanie (FBI) v meste Cincinnati.

slovakia

left justify in out

Oznámila to miestna polícia, informuje TASR na základe správy agentúry AP. Muža, ktorý mal na sebe brnenie, zastrelili po tom, ako približne o 15:00 h miestneho času zdvihol na políciu zbraň, povedal hovorca polície Nathan Dennis. Dodal, že muž sa snažil preniknúť do kancelárie FBI v Cincinnati a utiekol po tom, ako ho konfrontovali agenti.
 

      

Tento ozbrojený muž sa mal zúčastniť aj útoku na americký Kapitol, ktorý sa odohral vlani 6. januára, píše spravodajská stanica NBC News s odvolaním na miestnych predstaviteľov.

 

      

Ku konfrontácii došlo po tom, ako úrady upozornili federálnych agentov na zvýšené nebezpečenstvo po prehliadke sídla bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa na Floride. FBI v stredu upozornil svojich agentov, aby sa vyhýbali demonštrantom a zabezpečili, že ich bezpečnostné karty „nebudú viditeľné mimo služobných priestorov“.

 

Možno vás zaujme: Biden podľa Trumpa vedel vopred o razii v Mar-a-Lago! Biely dom to popiera



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies