Polícia hľadala na východe Slovenska najhľadanejšieho teroristu na svete

NETKY.SK • 3 December 2015, 16:23 • 2 min
Polícia hľadala na východe Slovenska najhľadanejšieho teroristu na svete

MICHALOVCE - Salah Abdeslam je jedným z útočníkov, ktorí v piatok 13. novembra vraždili v uliciach Paríža. Terorista je stále na úteku a stal sa najhľadanejším mužom na svete. Polícia ho hľadala na východnom Slovensku.

slovakia

left justify in out

Polícia vykonala raziu vo východoslovenskej obci Senné v okrese Michalovce. Podľa TV JOJ polícia sledovala podozrivé terénne vozidlo Nissan s britskými EVČ. Informácie o ňom dostali od maďarskej polície, podľa ktorej sa mali vo vozidle nachádzať ozbrojení muži.

 

Maďarská polícia informovala slovenskú políciu, že by sa v aute mohol nachádzať najhľadanejší terorista na svete Salah Abdeslam. Na miesto, kde auto zaparkovalo prišlo policajné komando spolu so služobnými psami.

 

Naľavo muž, ktorého našli v Sennom, napravo najhľadanejší terorista na svete

 

img

 

Po prehliadke sa však ukázalo, že išlo o omyl. Muži sa vracali z Anglicka, kde boli pracovne. “Pomýlili sa. Mali nejakú fotku a mysleli si, že som nejaký terorista,” povedal muž, ktorý sa mal na Abdeslama podobať a dodal: “Sledovali nás až z Maďarska.”

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies