Polášek prehral v 1. kole štvorhry na Roland Garros

NETKY.SK • 29 Máj 2013, 19:36 • 2 min
Polášek prehral v 1. kole štvorhry na Roland Garros

PARÍŽ - Slovenský tenista Filip Polášek a Rakúšan Julian Knowle nasadení ako pätnásti prekvapujúco prehrali v stredajšom stretnutí 1. kola štvorhry mužov na druhom grandslamovom turnaji sezóny Roland Garros v Paríži (21. mája - 9. júna, dotácia 21,017 milióna eur, antuka) s britsko-austrálskym párom Jamie Murray, John Peers za 125 minút tesne 6:7 (5), 6:7 (5).

slovakia

left justify in out

Zdolaní nezužitkovali v prvom dejstve setbal na príjme v dvanástej hre proti Murraymu, bratovi britskej singlovej hviezdy. V tajbrejku viedli 4:3 s minibrejkom, ale potom prehrali tri loptičky za sebou na 4:6 a odvrátili len jeden setbal. V druhej časti okamžite zobrali servis J. Murraymu, inkasovali však rebrejk na 2:2 pri podaní Poláška. V ôsmej hre - opäť podával zvolenský rodák - odvrátili Slovák s Rakúšanom tri brejkbaly a v dvanástom geme dokonca dva mečbaly, následne však opäť ťahali za kratší koniec v "lotérii", hoci dvakrát mali náskok minibrejku. 

Polášek a Knowle nezdarom hneď v úvodnom zápase na úrovni veľkej štvorky určite neprospeli svojej šanci kvalifikovať sa na deblovú časť londýnskeho koncoročného šampionátu ATP World Tour Finals pre osem najlepších dvojíc. V bodovaní "Race" figurujú k 27. máju na 10. pozícii. 

Štvorhra mužov - 1. kolo: 
Jamie Murray, John Peers (V. Brit./Aus.) - Julian Knowle, Filip Polášek (Rak./SR-15) 7:6 (5), 7:6 (5) za 125 minút (67, 58)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies