Podľa prieskumu väčšina Slovákov pozerá hokejové zápasy radšej doma

NETKY.SK • 22 Máj 2014, 13:25 • 2 min
Podľa prieskumu väčšina Slovákov pozerá hokejové zápasy radšej doma

BRATISLAVA - Hokejové prenosy so zastúpením slovenského tímu patrili k najsledovanejším programom. U divákov dosiahli hodnotenie na úrovni 8,7 bodu z celkových 10.

slovakia

left justify in out

Vyplýva to z májového kontinuálneho prieskumu GfK Media Appreciation Panel spoločnosti GfK.
     

Respondenti ako pozitívum napríklad vyzdvihli originálny mladý národný tím SR, pričom ich v prehraných zápasoch mrzel hlavne "nešťastný a nezaslúžený výsledok".
     

Viac než osem z desiatich slovenských fanúšikov si najradšej pozrie hokej doma. Mimo svojho domova je to takmer 15 percent Slovákov. "Najobľúbenejším miestom na sledovanie zápasov mimo domova je podnik a návšteva. Dvaja z piatich Slovákov si pozrú hokej najradšej sami a vyše štvrtina so svojím partnerom. Desať percent fanúšikov si vychutná prenosy so svojimi kamarátmi a známymi," priblížila Barbora Hrapková Šlosárová z GfK.
     

Sledovanosť hokeja sa podľa pohlavia takmer nelíši. U mužov aj žien sa hokejové prenosy tešia vysokej sledovanosti a tiež pozitívnemu hodnoteniu programu.
     

GfK Media Appreciation Panel je kontinuálny prieskum, ktorý prebieha na špeciálne vytvorenom paneli respondentov. Denne ide o vzorku 1000 ľudí. Jeho cieľom je meranie diváckej spätnej väzby a hodnotenie kvality jednotlivých televíznych programov, ktoré respondenti sledovali predchádzajúci deň. Televízne relácie boli hodnotené v škále od 1 do 10, kde 1 znamená najhoršie a 10 najlepšie hodnotenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies