Pixies prekvapili bonusovou skladbou k novému albumu Indie Cindy

NETKY.SK • 21 Apríl 2014, 19:08 • 2 min
Pixies prekvapili bonusovou skladbou k novému albumu Indie Cindy

USA - Americká kapela Pixies prekvapila novou piesňou, ktorá v sobotu 19. apríla vyšla na limitovanej edícii očakávaného albumu Indie Cindy.

slovakia

left justify in out

Bonusovú skladbu Women Of War formácia ponúkla predčasne spolu s vinylovou verziou štúdiovky. Tá má oficiálne vyjsť až 28. apríla. Bežná verzia bude obsahovať 12 skladieb, ktoré už skupina vydala na EP nahrávkach EP1 (2013), EP2 (2014) a EP3 (2014).

 

Pixies vznikli v Bostone v zložení Black Francis (spev), Joey Santiago (gitara), Kim Deal (basgitara) a David Lovering (bicie). Debutový plnohodnotný album Surfer Rosa vydali v roku 1988. Po ňom nasledovali spomínané nahrávky z produkcie Gila Nortona. V roku 1993 Black Francis oznámil rozpad formácie bez toho, aby o tom vopred informoval ostatných členov. Následne sa všetci štyria hudobníci začali venovať sólovým projektom. Pixies oznámili návrat na scénu v roku 2004. Vlani zo skupiny odišla Kim Deal. V súčasnosti na poste basgitaristky pôsobí Paz Lenchantin, známa napríklad zo skupiny A Perfect Circle či z už nefungujúcej formácie Zwan. 

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.gigwise.com a z archívu agentúry SITA. 

 

Tracklist albumu Pixies - Indie Cindy: 
01 What Goes Boom 
02 Greens and Blues 
03 Indie Cindy 
04 Bagboy 
05 Magdalena 318 
06 Silver Snail 
07 Blue Eyed Hexe 
08 Ring the Bell 
09 Another Toe in the Ocean 
10 Andro Queen 
11 Snakes 
12 Jaime Bravo

 

 

Vypočujte si skladbu Women Of War od Pixies

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies