Pečalka ide do Slovana na polročné hosťovanie

NETKY.SK • 26 Január 2012, 08:21 • 2 min
Pečalka ide do Slovana na polročné hosťovanie

Pečalka ide do Slovana na polročné hosťovanie

slovakia

left justify in out

img

Úradujúci slovenský futbalový majster Slovan Bratislava si zabezpečil pre jarnú časť Corgoň ligy služby defenzívneho stredopoliara Mária Pečalku, Skúsený 31-ročný futbalista Hapoelu Tel Aviv, ktorý bude využiteľný aj na poste stopéra, smeruje na Pasienky v rámci polročného hosťovania, informoval vo štvrtok denník Šport. Súčasťou dohody medzi klubmi je aj opcia. 
      "Slovan mal korektný záujem aj napriek tomu, že môj súčasný zdravotný stav nie je jednoduchý. Môj stav sa zlepšuje, veď pred mesiacom som mal problém si sadnúť. Ak všetko pôjde dobre, v polovici februára by som mohol začať s tréningom. Ak bude môj zdravotný stav dobrý, Slovan môže v lete na mňa využiť opciu," vyjadril sa pre Šport Pečalka, člen kádra širšej slovenskej reprezentácie. 
      Svoje ciele v staro-novom klube aj konkretizoval. "Rád by som v belasom drese slávil majstrovský titul. Slovanu sa zranil Dobrotka, čo je dosť veľká strata. V Izraeli som hrával stopéra, s trénerom Weissom sme sa bavili o tomto poste. Ale v mojom prípade všetko ukáže čas, v prvom rade musím byť stopercentne fit." 
      Pečalka pred pôsobením v Izraeli patril dlhé roky k ťahúňom MŠK Žilina, s ktorou získal dva slovenské tituly. V Slovane pôsobil už predtým - v sezóne 2003/04.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies