Odoma nebudú trestne stíhať za nevadskú príhodu s kokaínom

NETKY.SK • 12 Január 2016, 10:06 • 2 min
Odoma nebudú trestne stíhať za nevadskú príhodu s kokaínom

LAS VEGAS - Bývalého amerického basketbalistu NBA Lamara Odoma neobvinia zo žiadneho drogového deliktu v súvislosti s jeho minuloročnou októbrovou príhodou v nevadskom nevestinci.

slovakia

left justify in out

Pôvodná lekárska správa síce konštatovala, že Odom sa s vysokou pravdepodobnosťou predávkoval kokaínom, keď ho našli 13. októbra v bezvedomí a do nemocnice v Las Vegas priviezli v kritickom stave, ale ani laboratórnou analýzou sa nepodarilo tento záver dôveryhodne dokázať.

 

Trestné stíhanie odporučil aj šerif okresu Nye, v jurisdikcii ktorého Odom strávil tri dni počas svojho pobytu v zariadení Love Ranch. Krajská žalobkyňa Angela Bellová však vzhľadom na nedostatok dôkazov túto možnosť zavrhla. "Nemôžeme s neotrasiteľnou istotou tvrdiť, že užil či bol pod vplyvom návykovej látky v čase, keď sa nachádzal v jurisdikcii okresu Nye," potvrdila Bellová.


Odomovi odobrali vzorku krvi v deň prijatia v nemocnici Sunrise Hospital and Medical Center. Úrad šerifa následne odporučil vzniesť obvinenie. Tridsaťšesťročný bývalý ľavoruký krídelník sa odvtedy zotavoval na utajovanom mieste v Los Angeles a podľa rodiny robil pokroky. V piatok 8. januára ho údajne prepravili do súkromného rehabilitačného zariadenia.


Lamar Odom má na konte 961 stretnutí základnej časti NBA a 108 v play-off. Dosiahol v nich priemer 13 bodov a vyše 8 doskokov na jeden zápas. Okrem Los Angeles Lakers a Clippers hral aj za Dallas a Miami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies