NHL: Tavares nepotrebuje operáciu, v sezóne si už nezahrá

NETKY.SK • 26 Február 2014, 11:36 • 2 min
NHL: Tavares nepotrebuje operáciu, v sezóne si už nezahrá

SOČI - Kanadský hokejista New York Islanders John Tavares nepotrebuje operáciu poškodených väzov v ľavom kolene. Do hry v základnej časti NHL už nezasiahne a keďže šance Islanders na postup do play-off sú mizivé, po zranení na olympijskom turnaji v Soči sa pre zlatého medailistu predčasne skončila celá sezóna.

slovakia

left justify in out

Tavares v utorok potvrdil, že na uzdravenie potrebuje osem až dvanásť týždňov.

Stredný útočník New Yorku Islanders utrpel zranenie nohy pri kolízii s Lotyšom Artursom Kuldom v druhej tretine olympijského štvrťfinále, v ktorom zámorské mužstvo zvíťazilo tesne 2:1. V ľavom kolene má Tavares pretrhnutý väz a meniskus. Napriek tomu zostal v dejisku ZOH 2014 až do záveru podujatia. 

 

Tavares je so 66 kanadskými bodmi (24 + 42) tretím najproduktívnejším hráčom doterajšieho priebehu základnej časti NHL. "Neľutujem, že som sa rozhodol hrať na olympijskom turnaji. Milujem hrať za svoju krajinu. Ak by ma opäť pozvali, určite by som prikývol," povedal Tavares. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies