NHL: Chicagu sa zranil útočník Shaw, nedohral po náraze Stonera

NETKY.SK • 3 Máj 2014, 10:48 • 2 min
NHL: Chicagu sa zranil útočník Shaw, nedohral po náraze Stonera

CHICAGO - Úvodný duel semifinálovej série Západnej konferencie NHL medzi Chicagom Blackhawks a Minnesotou Wild nedohral útočník domáceho tímu Andrew Shaw. Dvadsaťdvaročný center utrpel už v prvej tretine zranenie dolnej časti tela. Chicago vyhralo 5:2.

slovakia

left justify in out

Shawa v čase 10:34 min tvrdo narazil obranca Clayton Stoner a domáci útočník sa len s ťažkosťami dostal na striedačku. Krátko na to odišiel do šatne a do zápasu sa už nevrátil. "Viac budeme vedieť v sobotu. Utrpel zranenie dolnej časti tela, ešte nevieme nakoľko je to vážne," povedal tréner Blackhawks Joel Quenneville. Zdalo sa, že Stoner zasiahol kolenom pravú nohu útočníka Chicaga.
      

Prípadná strata Shawa by bola pre Blackhawks citeľná. V sérii so St. Louis Blues hral v priemere viac ako 18 minút, zaznamenal dva góly, rovnaký počet asistencií a a tréner Quenneville mu dával šancu aj v presilovkách. V základnej časti odohral 80 zápasov s bilanciou 20 gólov a 19 asistencií. Shaw získal minulý rok Stanley Cup, keď v play off strelil päť gólov, pridal aj štyri asistencie a bol dôležitou súčasťou víťazného tímu.
      



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies