NFL: Newton nenávidí prehry, Wilson ďakuje Peytonovi

NETKY.SK • 10 Február 2016, 12:22 • 2 min
NFL: Newton nenávidí prehry, Wilson ďakuje Peytonovi

CHARLOTTE - Rozohrávač neúspešného finalistu čerstvo uplynulej sezóny profesionálnej zámorskej súťaže amerického futbalu NFL Caroliny Panthers Cam Newton obhajuje svoje správanie z pozápasovej tlačovej besedy. Dvadsaťšesťročný úradujúci Najužitočnejší hráč profiligy po nedeľňajšej prehre 10:24 s Denverom Broncos v Super Bowle 50 odmietol odpovedať na otázky novinárov a predčasne odišiel, čím spustil vlnu kritiky na vlastnú osobu.

slovakia

left justify in out

"Nepotrebujem sa nikomu zavďačiť. Som sám sebou. Spoznali ste ma ako človeka, čo nevie prehrávať. Nenávidím nezdary. Ukážte mi niekoho, kto rád prehráva, a poviem vám, že je outsider. Kým vynesiete súdy, zamyslite sa, či je naozaj váš postoj správny. Ak som niekoho urazil, je to v poriadku, lebo nemusím napĺňať nikoho predstavy. Nikto neprekoná moje očakávania," vyhlásil Newton podľa oficiálneho webu NFL.

 

Omnoho príjemnejšie obdobie zažíva quarterback Denveru Peyton Manning. K druhému triumfu v Super Bowle mu zagratuloval aj rozohrávač rivala Seattlu Seahawks Russell Wilson. "Od všetkých víťazstiev k pár neúspechom. Od 71 000 nahádzaných yardov a všetkých touchdownov k pár stratám lopty. Od všetkých stretnutí k tvrdým tréningom, krvi, potu a slzám. Od všetkých Pro Bowlov k oceneniam MVP a dvom Trofejam Vincea Lombardiho. Od všetkých spoluhráčov k oponentom a fanúšikom. Od modrej a bielej k modrej a oranžovej. Šerif, ak je to všetko, nezabudnem na jeden moment. Louisiana, tvoj kemp pre quarterbackov. Inšpiroval si toho chalana v zelenom tričku. Inšpiroval si ma, aby som tvrdo drel, bol disciplinovaný, rešpektoval, učil sa a mal rád pot aj slzy. Predovšetkým si ma inšpiroval, aby som si obľúbil túto hru. Vďaka, Peyton," napísal Wilson, ktorého Seattle prevýšil Manningov Denver vysoko 43:8 v Super Bowle XLVIII, na portáli theplayerstribune.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies