Neznámy vodič na diaľnici D1 zrazil a usmrtil 24-ročného mladíka

NETKY.SK • 21 December 2014, 10:42 • 2 min
Neznámy vodič na diaľnici D1 zrazil a usmrtil 24-ročného mladíka

TRENČÍN - Na diaľnici D1 pri odpočívadle Zamarovce v smere z Bratislavy na Žilinu zrazil a usmrtil v sobotu (20. 12.) krátko pred 20. hodinou doteraz neznámy vodič na neznámom automobile 24-ročného muža z Dubnice nad Váhom.

slovakia

left justify in out

Z miesta nehody ušiel.
      

Ako dnes TASR informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, trenčiansky vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a prečin neposkytnutia prvej pomoci. "Chodec pri zrážke utrpel mnohopočetné devastačné poranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom," priblížila Antalová s tým, že presné príčiny smrti určí súdna pitva.
      

"Od 22.00 hodiny do 0.25 hodiny dnes nadránom bola z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody uzatvorená diaľnica D1. Po automobile, ktoré mladíka usmrtilo a po vodičovi polícia pátra," uzavrela policajná hovorkyňa.
 

Podľa Antalovej našli policajti počas prehľadávania miesta nehody úlomky z plastov z bieleho automobilu značky Ford. Polícia tak podľa nej mohla vylúčiť, že mladíka zrazil nákladný automobil. "Akékoľvek informácie o poškodenom bielom automobile, či už dodávke alebo osobnom aute, je možné nahlásiť na policajné telefónne číslo 158," zdôraznila Antalová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies