Neuer sa na Lewandowského za hlasovanie v Zlatej lopte nehnevá

NETKY.SK • 14 Január 2015, 15:52 • 2 min
Neuer sa na Lewandowského za hlasovanie v Zlatej lopte nehnevá

DAUHA - Nemecký brankár Manuel Neuer vyhlásil, že necíti hnev voči spoluhráčovi z Bayernu Mníchov a poľskému reprezentačnému kapitánovi Robertovi Lewandowskému za to, že v hlasovaní o najlepšieho futbalistu roka 2014 dal prednosť Cristianovi Ronaldovi.

slovakia

left justify in out

Nemecký reprezentačný brankár a úradujúci majster sveta na stredajšej tlačovej konferencii uviedol, že je "normálne, keď útočník volí iného útočníka. Nemám s tým žiadny problém." Podľa Neuera to zároveň dokazuje, že hlasovanie je spravodlivé a bez zákulisných ťahov.

 

Prestížne ocenenie Zlatá lopta 2014 si po tretí raz v kariére odniesol práve Cristiano Ronaldo z Realu Madrid. Dvadsaťdeväťročný portugalský kanonier triumfoval v ankete magazínu France Football a Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) pred ďalšími dvoma finalistami - Manuelom Neuerom a štvornásobným držiteľom ocenenia Lionelom Messim z Argentíny (FC Barcelona). Víťaz získal 37,66 percent hlasov a do vitríny pridal Zlatú loptu po rokoch 2008 a 2013. Druhý Messi (15,76 percent) predbehol Neura len o štyri stotinky percenta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies