NBA: V zápase vychádzajúcich hviezd žiaril Drummond

NETKY.SK • 15 Február 2014, 10:13 • 2 min
NBA: V zápase vychádzajúcich hviezd žiaril Drummond

SOČI - Úvodnými sprievodnými akciami sa v New Orleans začal 63. ročník All-Star Weekend, ktorý v nedeľu zavŕši prestížna exhibícia hviezd zámorskej basketbalovej NBA. V piatok si v zmiešaných tímoch zmerali sily najlepší nováčikovia s hráčmi, ktorí pôsobia v profilige druhú sezónu.

slovakia

left justify in out

Na tzv. Rising Stars Challenge nastúpili mužstvá pod hlavičkami mien dvoch bývalých výborných hráčov NBA Granta Hilla a Chrisa Webbera. V exhibične ladenom stretnutí, v ktorom sa hráči nesústredili na obranu a dominovala ofenzíva, napokon triumfoval Team Hill nad Team Webber 142:136. Ocenenie pre najužitočnejšieho hráča duelu získal Andre Drummond z klubu Detroit Pistons, ktorý k 30 bodom pridal aj 25 doskokov.

Výsledok:

Team Hill - Team Webber 142:136

Zostavy:


Team Hill: Damian Lillard (Portland), Bradley Beal (Washington), Andre Drummond (Detroit), Harrison Barnes (Golden State), Terrence Jones (Houston), Giannis Antetokounmpo (Milwaukee), Jonas Valančiunas (Toronto), Dion Waiters (Cleveland), Miles Plumlee (Phoenix)


Team Webber: Anthony Davis (New Orleans), Michael Carter-Williams (Philadelphia), Tim Hardaway Jr. (New York), Trey Burke (Utah), Jared Sullinger (Boston), Mason Plumlee (Brooklyn), Victor Oladipo (Orlando), Steven Adams (Oklahoma City), Kelly Olynyk (Boston)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies