NBA: Kyle Lowry a Stephen Curry hráčmi týždňa

NETKY.SK • 1 Marec 2016, 08:34 • 2 min
NBA: Kyle Lowry a Stephen Curry hráčmi týždňa

NEW YORK - Za hráčov týždňa v basketbalovej NBA vyhlásili rozohrávačov Kyla Lowryho (Východná) a Stephena Curryho (Západná konferencia).

slovakia

left justify in out

Informoval o tom oficiálny server ligy. Lowry pomohol Torontu k trom víťazstvám v sledovanom období priemermi 28,7 bodu, 8,7 asistencie a 6,3 doskoku. Proti New Yorku dosiahol triple-double (22 bodov, 11 doskokov, 11 asistencií), v dueli s Clevelandom, ktorý rozhodol víťaznou strelou, si utvoril kariérne maximum 43 bodov.

Golden State Warriors pod Curryho taktovkou zvládli všetky štyri zápasy v minulom týždni. Ich líder v nich mal priemer 43,8 bodu, keď v každom dueli dal aspoň päť trojok a až v dvoch vystúpeniach ich dokonca nasúkal dvojciferný počet. Najvýraznejšie sa zaskvel v Oklahome, kde sa 12-krát presadil spoza oblúka vrátane ďalekonosnej víťaznej strely na konci predĺženia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies