Národné divadlo obnovuje Deň otvorených dverí

NETKY.SK • 8 September 2013, 11:38 • 2 min
Národné divadlo obnovuje Deň otvorených dverí

BRATISLAVA - Návštevníci Dňa otvorených dverí SND sa 14. septembra môžu tešiť aj na stretnutia s členmi Činohry SND či so sólistami Opery a Baletu SND, od ktorých môžu získať autogramy.

slovakia

left justify in out

Slovenské národné divadlo po troch rokoch obnovuje tradíciu Dňa otvorených dverí SND. Pozýva naň už na budúci týždeň v sobotu 14. septembra od 11:00 do 17:00.  Ako ďalej agentúru SITA informoval PR manažér Slovenského národného divadla (SND) Branislav Šanta, atraktívnym programom a sprievodnými atrakciami chcú prilákať do novej budovy Slovenského národného divadla na Pribinovej ulici v Bratislave tisícky návštevníkov. Výnimočne  budú môcť vstúpiť aj do priestorov, ktoré sú verejnosti inokedy neprístupné, ako je napríklad zákulisie javísk, skúšobne, maskérne, kostymérne, technické zázemie a mnohé ďalšie. Dokonca budú môcť na chvíľu zasadnúť do kresla generálneho riaditeľa.

Návštevníci Dňa otvorených dverí SND sa môžu tešiť aj na stretnutia s členmi Činohry SND či so sólistami Opery a Baletu SND. Od svojich obľúbených hercov, operných spevákov a tanečníkov budú môcť získať podpisy na autogramiáde. Na svoje si prídu aj milovníci legendárnych inscenácií národnej scény. Zaspomínať si na ne budú môcť v Modrom salóne, ktorý sa v druhú septembrovú sobotu zmení na Kino SND.    

Po skončení Dňa otvorených dverí SND o 17:00 odštartuje nový projekt Opera je zábava! s hercom Martinom Vanekom. Výnimočne v tento deň získajú záujemcovia v pokladnici novej budovy SND voľné vstupenky na prvé predstavenie tejto divadelnej novinky. Počas Dňa otvorených dverí SND nebude chýbať ani rozprávka Mechúrik-Koščúrik, ktorá rozveselí divákov o 14:00. Veselá nálada ovládne Slovenské národné divadlo aj večer o 19:00 s inscenáciami Lakomec a Kvarteto. Vstupenky na spomínané predstavenia sú k dospozícii v pokladniciach SND alebo on-line na portáli https://www.navstevnik.sk. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies