Najhoršie obavy sa potvrdili: Vo vodnej nádrži Sĺňava našli telo nezvestnej Márie

NETKY.SK • 23 August 2016, 12:58 • 2 min
Najhoršie obavy sa potvrdili: Vo vodnej nádrži Sĺňava našli telo nezvestnej Márie

PIEŠŤANY - Polícia počas pátracej akcie za pomoci vrtuľníka z Leteckého útvaru ministerstva vnútra a ďalších záchranných zložiek včera vo vodnej nádrži Sĺňava v Piešťanoch našla pri Vtáčom ostrove ženské telo. Išlo o tridsaťosemročnú nezvestnú Máriu Fox, ktorú identifikoval jej manžel.

slovakia

left justify in out

"Polícia vykonala ďalšiu pátraciu akciu a aj vďaka zasahujúcemu vrtuľníku z Leteckého útvaru Ministerstva vnútra SR  a ďalších záchranných zložiek bolo na Sĺňave pri Vtáčom ostrove nájdené krátko po 14-tej hodine ženské telo," povedala hovorkyňa KR PZ v Trnave Martina Kredatusová.

 

Telo identifikoval manžel nezvestnej Márie Fox. "Príbuzní potvrdili, že ide o Máriu Fox, avšak na presnú identifikáciu bude vykonaný test DNA," dodala Kredatusová. Máriin manžel sa psychicky zrútil.

 

Mária bola matkou dvoch synov Miška a Nikolasa, ktorí sa narodili v Amerike. Rodina sa odtiaľ pred štyrmi rokmi vrátila na Slovensko.

 

img

 

Tridsaťosemročná Mária odišla minulý týždeň v nedeľu o siedmej večer na prechádzku. Nezobrala si ani mobil a ani teplejšie oblečenie.

 

Príčina úmrtia je zatiaľ neznáma. "Obhliadajúci lekár vylúčil cudzie zavinenie a nariadil vykonať pitvu. Polícia začala trestné stíhanie pre usmrtenie," dodala Kredatusová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies