Na Spiši si exhibične zahrajú Nagy aj Hudáček

NETKY.SK • 20 August 2014, 11:41 • 2 min
Na Spiši si exhibične zahrajú Nagy aj  Hudáček

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Oživenie hokeja v Spišskej Novej Vsi je hlavné motto, s ktorým sa vedenie domáceho prvoligistu rozhodlo zorganizovať exhibíciu bývalých a súčasných hráčov tohto klubu.

slovakia

left justify in out

Uskutoční sa v sobotu 23. augusta o 18.00 h a jeden z iniciátorov Ľubomír Vaic k tomu povedal: "Na výkonnom výbore sme rozmýšľali nad tým, čo môžeme urobiť pre ľudí a prišli sme na to, že podobný exhibičný zápas sa u nás vlastne ešte nehral. Tak sme sa rozhodli, že obvoláme našich známych Spišiakov v rôznych kluboch. Tí by mali v zápase tvoriť 90% mužstva, ktoré nastúpi proti súčasnému tímu Spišskej," informoval Vaic.

 

V minulosti hokejový svetobežník Vaic je kapitánom, ale aj asistentom trénera a členom výkonného výboru v súčasnom tíme Spišskej Novej Vsi. Aj jeho zásluhou si prídu na Spiš po dlhšom čase zahrať domáci odchovanci Libor Hudáček, Martin Bakoš, Lukáš Novák, Tomáš Nádašdi, Radomír Heizer, Peter Ordzovenský, Lukáš Vartovník, či Miroslav Vantroba, ale aj ďalšie osobnosti slovenského hokeja ako Ladislav Nagy, Michal Sersen a Miroslav Lipovský. Súčasťou podujatia budú aj atraktívna tombola, dražba hokejových dresov či autogramiáda. V drese "domácich" Spišiakov si zahrá aj obranca Pavol Gurčík. 

"Verím, že si ľudia nájdu čas a prídu. Určite to bude pre nich veľké lákadlo. Peniaze majú byť využité na dobré účely. Azda to pomôže klubu, ale aj celkovo hokeju na Spiši," cituje Gurčíka internetová stránka HK Spišská Nová Ves. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies