Na Slovensko mieri sieť s lacným oblečením Primark

NETKY.SK • 3 Apríl 2014, 09:53 • 2 min
Na Slovensko mieri sieť s lacným oblečením Primark

BRATISLAVA - Nákupné šialenstvo v pravom zmysle slova. Oblečenie pohádzané na podlahe a nakupovanie na kilá. Írska sieť Primark mení predstavy o predaji odevov a najnovšie pokročila v snahe vstúpiť aj na slovenský trh.

slovakia

left justify in out

"V súčasnosti je pred podpisom nájomnej zmluvy na svoju prvú prevádzku v Bratislave", vysvetľuje vedúci oddelenia prenájmu maloobchodných priestorov CBRE Peter Pohanka. To, kde presne predajca takzvanej fast fashion svoju prevádzku otvorí, zatiaľ nie je jasné. Pred časom pre médiá rokovania s Primarkom potvrdil manažér Auparku Rudolf Kuciak. Dnes sa obchodné centrum k tejto veci nevyjadruje. Faktom však ostáva, že Aupark v súčasnosti prechádza rozsiahlou rekonštrukciou. Proces jeho obnovy za 40 milionóv eur bol naplánovaný na tri roky. Primark možno označiť za fenomén vo svojom odbore. Dieru do sveta urobil vďaka módnemu oblečeniu za rozumnú cenu. Írsky predajca si za vlaňajší fiškálny rok pripísal tržby 4,3 miliardy libier a investičná banka UBS odhaduje jeho hodnotu na 19 miliárd libier (takmer 23 miliárd eur).

 

Podľa odborníka, taktika s nízkymi cenami na slovenských zákazníkov zaberie. Viac si možno prečítať na siedmej strane v článku s názvom ""Fast food" s oblečením mieri na Slovensko" v denníku Hospodárske Noviny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies