Muž s cudzím autom narazil do stromu, odmietol fúkať

NETKY.SK • 21 Jún 2016, 15:31 • 2 min
Muž s cudzím autom narazil do stromu, odmietol fúkať

BRATISLAVA - Polícia obvinila z prečinu neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla v súbehu s prečinom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 30-ročného Serhiyu K. z Bratislavy.

slovakia

left justify in out

Podľa doterajších informácií obvinený v utorok okolo 00:30 v priestoroch ubytovne na Nobelovej ulici zobral majiteľovi počas spánku kľúče od osobného motorového vozidla zn. Opel Vectra.

 

Následne s vozidlom narazil do stromu za Vajnormi v smere na Čiernu Vodu. Muž odmietol fúkať a odmietol tiež odber krvi na zistenie prítomnosti alkoholu.

 

Nárazom utrpel ľahké zranenia, s ktorými ho previezli na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc. Škodu predbežne vyčíslili na 500 eur. Obvinený 30-ročný muž je stíhaný na slobode. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na dva roky. Informovala o tom hovorkyňa bratislavskej polície Lucia Mihalíková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies